We are

T'riffic
Vind uw dealer

Over T’riffic

T’riffic is al een aantal decennia het workwear merk van Schijvens en bestaat sinds 2009 in de huidige stijl. De T’riffic collectie is een brede collectie van algemene werkkleding, geschikt voor bedrijven in o.a. de bouw, logistiek, montage en evenementenbouw. De kleding kan goed bedrukt of geborduurd worden, zodat ieder bedrijf de mogelijkheid heeft om zijn huisstijl door te voeren in de werkkleding. Hierdoor loopt iedere medewerker er stoer, stijlvol en vooral duurzaam bij.

Alle T’riffic kleding kan na het dragen ter recycling worden terug gegeven aan Schijvens Corporate Fashion, zodat wij daar weer nieuwe kleding van kunnen maken: een circulair systeem!

In de herfst van 2019 is de nieuwe circulaire collectie geïntroduceerd. Dit betekent dat we nu twee labels bij T’riffic hebben, namelijk het label Fair Wear en het label Circulair. Wil je meer weten over deze labels? Ga dan naar onze Fair Wear en Circulair pagina’s voor meer informatie.

T’riffic Circulair

Met de circulaire collectie kies je voor een milieu en sociaal duurzaam product.

Bekijk collectie

T’riffic Fair Wear

Als je kiest voor de Fair Wear collectie kies je voor een sociaal duurzaam en vooral FAIR product.

Bekijk collectie

Vind een dealer
bij jou in de buurt

T’riffic heeft een duurzame dealer familie opgebouwd verspreid door Nederland. Vul hier je locatie voor een dealer in de buurt.

Vind een dealer