You are

CIRCULAIR
Vind uw dealer

Over T’riffic Circulair

Circulair is de nieuwe norm en hard nodig, want de textielindustrie is de 2e vervuilendste industrie ter wereld!

Schijvens Corporate Fashion maakt al een aantal jaar voor diverse klanten, zoals Albert Heijn, McDonalds, Etos, Kruidvat, Praxis, TBI en CSU circulaire bedrijfskleding. Maar dat vonden we niet genoeg. We willen dat iedereen die een groen hart heeft, ook in kleine oplagen circulaire bedrijfskleding kan kopen.

Daarom introduceren wij ons label

100% gerecyclede collectie

Wij hebben van onze gerecyclede garens van 50% gerecyclede katoen en 50% gerecyclede polyester een collectie geproduceerd die bestaat uit T-shirts, poloshirts, sweaters, vesten, hemden en werkbroeken. En ook hebben we jacks en softshells toegevoegd gemaakt van 100% gerecycled polyester.

Deze artikelen zijn, naast dat ze voor het milieu ongeveer 20% CO2, 36% energie en 96% water besparen, ook nog eens gemaakt onder sociaal duurzame omstandigheden. Alle fabrieken waar Schijvens Corporate Fashion haar productie maakt (en dus ook haar merk T’riffic) zijn geaudit door de Fair Wear Foundation en Schijvens Corporate Fashion scoort maar liefst 97 uit 100 punten en is daarmee Leader. De T’riffic collectie is zelfs gemaakt met een Leefbaar Loon.

Besparingstool circulaire artikelen

De textielindustrie heeft nog steeds een veel te grote impact op het milieu, hier kun jij met de keuze voor de kleding collectie van T’riffic circulair iets aan doen! Bereken met de tool hier onder hoeveel jij bespaart.

Productie Aantal
Jack
Softshell
T-shirt
Poloshirt
Sweater
Blouse
Worker
Sloof
Chefs jacket
Overall
Totaal 0 stuks
0 liter water
0 kilogram CO2
0 MJ energie
=
=
=
0 douche­beurten
0 km's autorijden
0 jaren tv-kijken

T’riffic family

Wij willen dat ons duurzame merk verkocht gaat worden door dealers die ook een groen hart hebben en intrinsiek gemotiveerd zijn om de wereld beter te maken. Daarom werken we samen met dealers die onze ambities delen voor duurzame groei. Zij kunnen jou onze collecties aanbieden en waar nodig aanvullen met andere gewenste kledingstukken of logo’s.

Overzicht collectie

Besparingen

Onze circulaire artikelen besparen

96% water

20% CO2

36% Energie

Waarom Circulair

De textielindustrie is de op 1 na vervuilendste industrie ter wereld. Zo gaat er in 1 katoenen T-shirt zo’n 4000 liter water, is er alleen in Nederland al 200 miljoen kilo textielafval per jaar en wordt er pas 3% wereldwijd gerecycled. Dit is op zijn minst “stof tot nadenken” en daar willen we samen met jou iets aan doen!

Een greep uit onze collectie

 • Seaman’s Sweater Sustainable

  67,14

  Seaman’s Sweater Sustainable

  Klik op de afbeelding voor meer kleuren en informatie

 • Solid Jack Circulair

  134,34

  Solid Jack Circulair

  Klik op de afbeelding voor meer kleuren en informatie

 • Sweater O-neck Circulair

  25,20

  Sweater O-neck Circulair

  Klik op de afbeelding voor meer kleuren en informatie

 • Poloshirt Circulair Heren

  16,74

  Poloshirt Circulair Heren

  Klik op de afbeelding voor meer kleuren en informatie

Bekijk complete collectie

Vind een dealer
bij jou in de buurt

T’riffic heeft een duurzame dealer familie opgebouwd verspreid door Nederland. Vul hier je locatie in voor een dealer in de buurt.

Vind een dealer