You are

FAIR WEAR
Vind uw dealer

Over T’riffic Fair Wear

Fair Wear Foundation

Bij Schijvens Corporate Fashion en dus ook T’riffic werken we samen met Fair Wear Foundation. Fair Wear Foundation zet zich in voor goede werkomstandigheden in de kledingindustrie en controleert onze fabrieken. We worden jaarlijks beoordeeld op onze prestaties met betrekking tot de sociale arbeidsomstandigheden in de kledingfabrieken waar we mee samenwerken. 100% van de fabrieken waar Schijvens Corporate Fashion produceert staat onder controle van deze organisatie.

We werken aan de verbetering van de werkomgeving in samenwerking met de fabriek. Vanwege de goede stappen die we vanaf 2010 hebben gezet en alle verbeteringen die we hebben doorgevoerd, zijn we inmiddels Leader bij Fair Wear Foundation, dit is de hoogste categorie en we kregen een score van 97 uit 100 punten! Je kunt dit zelf nalezen op fairwear.org, waar alle brand performance checks van alle aangesloten merken openbaar te vinden zijn.

Brand performance check 2022

Leefbaar loon

In de kledingindustrie worden werknemers meestal betaald onder het leefloon, wat dus niet voldoende is voor de basisbehoeften. Om toch nog genoeg te verdienen, wordt er vaak overgewerkt. En een te laag salaris kan zelfs kinderarbeid in de hand werken. Bij Schijvens Corporate Fashion vinden wij dat het basisloon voldoende moet zijn om de kost te verdienen. Schijvens Corporate Fashion onderzoekt steeds of de kostprijs voldoende is om een leefbaar loon te betalen. Zo ja, dan bekijken we met FWF of de fabriek ook daadwerkelijk leefbaar loon uitbetaalt aan de medewerkers. Zo niet, dan verhogen we de kostprijs zodanig dat er wel een leefbaar loon kan worden betaald.

Overzicht collectie

Waarom Fair Wear

Als je kiest voor de Fair Wear collectie kiest u voor een sociaal duurzaam en vooral FAIR product.

Leefbaar
loon

Geen
kinderarbeid

Veilige
werkomgeving

Een greep uit onze collectie

 • Softshell Jacket Fair Wear Heren

  59,90

  Softshell Jacket Fair Wear Heren

  Klik op de afbeelding voor meer kleuren en informatie

 • Fleece Jacket Fair Wear

  8,75

  Fleece Jacket Fair Wear

  Klik op de afbeelding voor meer kleuren en informatie

 • Poloshirt Fair Wear Heren

  9,95

  Poloshirt Fair Wear Heren

  Klik op de afbeelding voor meer kleuren en informatie

 • Solid Jacket Fair Wear

  89,95

  Solid Jacket Fair Wear

  Klik op de afbeelding voor meer kleuren en informatie

Bekijk complete collectie

Vind een dealer
bij jou in de buurt

T’riffic heeft een duurzame dealer familie opgebouwd verspreid door Nederland. Vul hier je locatie in voor een dealer in de buurt.

Vind een dealer