Skip to main content

Circulaire bedrijfskleding

HET IS ECHT ZOVER! Een zeer bijzonder moment in de geschiedenis van bedrijfskleding in Nederland! Voor het eerst is er een vaste, betaalbare collectie volledig circulaire bedrijfskleding uit voorraad leverbaar.

De comfortabele en representatieve kleding van het merk T’riffic is geproduceerd door de Nederlandse fabrikant Schijvens Corporate Fashion. De bedrijfskleding is geproduceerd uit 50% recycled katoen/50% recycled polyester, danwel 100% recycled polyester en in diverse kleuren leverbaar.

De collectie bestaat uit o.a. T-shirts, polo’s, sweaters, sweatvesten, werkbroeken, blouses, overhemden, softshells en winterjassen. Nadat de kleding door gebruikers is afgedragen, kan deze terug naar Goodfuture/Schijvens en worden de grondstoffen uit de kleding ingezet voor de productie van nieuwe bedrijfskleding: echt 100% circulair!

De arbeidsomstandigheden in de fabrieken waar de productie van deze circulaire kleding plaatsvindt, zijn recent door de Fair Wear Foundation gewaardeerd met een uitzonderlijk hoog cijfer (8,6). 

Neem contact op