We ARE

T'riffic
Neem contact op

Over T’riffic

T’riffic is al een aantal decennia het workwear merk van Schijvens en bestaat sinds 2009 in de huidige stijl. De T’riffic collectie is een brede collectie van algemene werkkleding, geschikt voor bedrijven in o.a. de bouw, logistiek, montage en evenementenbouw. De kleding kan goed bedrukt of geborduurd worden, zodat ieder bedrijf de mogelijkheid heeft om zijn huisstijl door te voeren in de werkkleding. Hierdoor loopt iedere medewerker er stoer, stijlvol en vooral duurzaam bij.

Alle T’riffic kleding kan na het dragen ter recycling worden terug gegeven aan Schijvens Corporate Fashion, zodat wij daar weer nieuwe kleding van kunnen maken: een circulair systeem!

In de herfst van 2019 is de nieuwe circulaire collectie geïntroduceerd. Dit betekent dat we nu twee labels bij T’riffic hebben, namelijk het label Fair Wear en het label Circulair. Wil je meer weten over deze labels? Ga dan naar onze Fair Wear en Circulair pagina’s voor meer informatie.

T’riffic by Schijvens Corporate Fashion

Familiebedrijf Schijvens Corporate Fashion maakt sinds 1863 bedrijfskleding voor diverse branches, zoals retail, facilitaire dienstverlening, horeca en industrie, veelal in een eigen klant-specifiek ontwerp. Het merk T’riffic is ook door de stylisten van Schijvens Corporate Fashion ontworpen, is inzetbaar voor diverse bedrijven en ligt in Bladel op voorraad.

1863

Oprichting Schijvens Corporate Fashion

Schijvens Corporate Fashion wordt opgericht door Johannes Schijvens.

2000

Oprichting T’riffic

Schijvens Corporate Fashion begint een eigen workwear merk genaamd T’riffic.

2009

De nieuwe collectie wordt geïntroduceerd

T’riffic komt met een nieuwe collectie werkkleding.

2010

Corporate Fashion Award

T’riffic wordt tweede bij de Corporate Fashion Award in de categorie Best Brand.

2017

Schijvens wint Fair Wear Best Practice Award

In november 2017 won Schijvens Corporate Fashion de Fair Wear Foundation Best Practice Award met het leefbaar loon project in Turkije.

2019

MINISTERS OMARMEN SCHIJVENS’ RECYCLING CONTRACT

In het bijzijn van Minister Kaag (NL) en Minister Pekcan (TR) hebben Schijvens Corporate Fashion en Gama Iplik Recycling hun contract verlengd om de recycling van afgedragen (bedrijfs)kleding naar een hoger level te tillen.

2019

Ondertekening Transparency pledge

Schijvens Corporate Fashion heeft samen met 7 andere bedrijven, die deelnemen aan het Convenant Duurzame Kleding en Textiel, een Transparency Pledge getekend. Hierin beloven wij transparant te zijn over onze productie door een lijst te publiceren waarop wij laten zien waar we onze kleding produceren, welk type kleding we daar produceren en hoeveel mensen daar werken.

2019

Eerste Circulaire collectie T’riffic

Door de ontwikkelingen van Schijvens Corporate Fashion op circulair gebied kan ook T’riffic mee in dit vaarwater. Er is een selectie gemaakt van de al bestaande artikelen in de Fair Wear collectie en deze is nu ook beschikbaar in circulair.

2020

Schijvens wint Circular Award 2020

De Circular Award Business gaat jaarlijks naar het bedrijf dat zich het meest innoveert binnen hun eigen bedrijfsvoering en laat zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland. Met onze inschrijving en de 60 seconde durende pitch hebben we de jury weten te overtuigen van onze circulaire bedrijfskleding.

2020

TBI goes Circular

Tijdens de Week van de Circulaire Economie heeft TBI hun nieuwe bedrijfskleding geïntroduceerd. Dit hebben ze gedaan met een video waarin het gehele circulaire proces van de kleding in beeld wordt gebracht.

2020

Rebranding T’riffic

Met de introductie van de nieuwe T’riffic Circulair collectie vonden we het tijd om ook bij het merk zelf een verandering door te voeren.

” Met T’riffic loopt iedere medewerker er stoer, stijlvol en vooral duurzaam bij “

Duurzaam en fair
produceren

Bij T’riffic hebben we sociaal en milieu duurzame werkkleding. De volledige collectie is gemaakt onder sociaal duurzame omstandigheden.

Onze labels

Je eigen
huisstijl

De kleding kan goed bedrukt of geborduurd worden, zodat ieder bedrijf de mogelijkheid heeft om zijn huisstijl door te voeren in de werkkleding.

Bekijk opties

Boost voor
uw showroom

T’riffic Fair Wear en Circulair zijn de perfecte aanvulling voor uw showroom. Bovendien is T’riffic Circulair is het enige 100% gerecyclede workwear merk.

Word dealer

Vind een dealer
bij jou in de buurt

T’riffic heeft een duurzame dealer familie opgebouwd verspreid door Nederland. Vul hier je locatie in voor een dealer in de buurt.

Vind een dealer