Skip to main content

T’riffic Dealerdag 2020

Vorige week hadden we hier op kantoor de dealers op bezoek van onze T’riffic25 family. Volgens de richtlijnen van het RIVM hebben we hier een aangepast programma kunnen neerzetten waarin we de dealers kennis hebben laten maken met ons bedrijf, maar nog veel belangrijker met elkaar.

Afgelopen jaar zijn we gestart onze T’riffic collectie opnieuw in de markt te positioneren. Schijvens staat op het moment goed in het nieuws met haar duurzame beleid en T’riffic mag hier natuurlijk ook niet in ontbreken. Dit kunnen we alleen door betrokken en bevlogen dealers, een geselecteerde groep mensen die ethiek en planeet ook vol in hun hart hebben zitten. Dat doen wij aan onze leverancierskant ook en daar hebben we zelfs de koning voor op bezoek gekregen. Dat doen we aan onze klantenkant ook, door bewust te kiezen voor bedrijven die een stapje harder willen lopen voor duurzame keuzes.

Voor T’riffic hebben we deze groep dealers gekozen. We zijn maanden bezig geweest om een zorgvuldig bestand op te bouwen: geen echte harde concurrenten in de groep, maar bedrijven die elkaar aanvullen, waar nodig willen helpen, kunnen samenwerken, elkaar iets gunnen, samen kunnen sparren en het merk en de duurzame propositie samen met ons verbeteren. Bij Schijvens is het motto altijd Teamwork makes the Dream Work en ons lijflied is We Are Family. We willen dit ook in onze T’riffic family voelen. Wij geloven in de kracht van samenwerking.

Door middel van een interactief programma hebben we de dealers kennis laten maken met de verschillende onderdelen van ons bedrijf. Zo hebben ze met onze styliste gesproken, geluisterd naar ons circulaire verhaal, zijn ze meer te weten gekomen over onze samenwerking met Fair Wear en hebben ze op het magazijn kennis gemaakt met onze retourlogistiek. Vanzelfsprekend konden onze T’riffic collecties deze dag niet ontbreken, tijdens de modeshow hebben we deze aan de dealers getoond.

Het was een ontzettend geslaagde dag waar we de dealers en elkaar beter hebben leren kennen. Samen gaan we een fantastisch duurzaam merk in de markt zetten. We kunnen verschil gaan maken, niet alleen in de markt, maar ook voor de aarde. We hopen dat dit het begin is van een fijne en duurzame relatie!

Neem contact op