WAAROM

T'riffic
Neem contact op

Kwaliteit en eerlijk

Alle fabrieken waar onze T’riffic artikelen geproduceerd worden, staan onder toezicht van Fair Wear Foundation. Fair Wear Foundation zet zich in voor goede werkomstandigheden in de kledingindustrie en controleert onze fabrieken. Wij betalen onze medewerkers in de fabrieken een eerlijk loon.

Daarnaast valt T’riffic onder de ISO9001-norm van kwaliteitscontrole. Bij Schijvens werken 6 dames op de afdeling kwaliteitscontrole en zij zorgen er voor dat de producten van T’riffic van goede kwaliteit en pasvorm zijn. Schijvens haalt een klanttevredenheidsscore van 8.3 en heeft haar kwaliteitsproces volgens de AQL2.5 norm met SGS en Intertek ingericht en geborgd.

Positieve en bewuste indruk bij uw klanten

De textielindustrie is de op 1 na vervuilendste industrie ter wereld. Zo gaat er in 1 katoenen T-shirt zo’n 4000 liter water, is er alleen in Nederland al 200 miljoen kilo textielafval per jaar en wordt er pas 3% wereldwijd gerecycled. Dit is op zijn minst “stof tot nadenken” en daar willen we samen met jou iets aan doen!

Onze productlijnen

T’riffic Circulair

Met de circulaire collectie kies je voor een milieu en sociaal duurzaam product.

Bekijk collectie

T’riffic Fair Wear

Als je kiest voor de Fair Wear collectie kies je voor een sociaal duurzaam en vooral FAIR product.

Bekijk collectie

Vind een dealer
bij jou in de buurt

T’riffic heeft een duurzame dealer familie opgebouwd verspreid door Nederland. Vul hier je locatie in voor een dealer in de buurt.

Vind een dealer