Bouw

Werkkleding voor in de bouw

Werkkleding bouw

Werkkleding op de bouw moet tegen een stootje kunnen. Je bent niet alleen met allerlei gereedschappen bezig, je bent ook in allerlei weersomstandigheden aan het werk. Of het nu warm is in de zomer of koud in de winter, goede en veilige werkkleding is essentieel. In de zomer wil je lekkere luchtige kleding om in te werken terwijl je in de winter juist een waterafstotend jack of softshell aan wil tegen de regen. Gedurende het ontwerpproces is er rekening gehouden met het creëren van genoeg ruimte en zakken om werkgereedschap als een hamer, duimstok en schroevendraaier in op te bergen. Zo grijp je tijdens het werken nergens op mis. Ook hebben we broeken met en zonder kniezakken in onze collectie. Mocht je veel op je knieën werken dan hebben we werkbroeken met kniezakken zodat je hier je kneepads in kunt stoppen en comfortabel kunt werken.

Belangrijk is kleding met voldoende bewegingsvrijheid en tegelijkertijd moet deze ook kwalitatief goed, kleurvast en stevig zijn. De T’riffic collectie beschikt over alle bovenstaande punten en biedt daarmee de perfecte kleding voor tegelzetters, schilders, stratenmakers, timmerlieden, metselaars, steigerbouwers en nog veel meer beroepen!

Comfortabele werkkleding voor de bouw

Goede werkkleding is erg belangrijk, je loopt hier namelijk de hele dag in rond. Werkkleding in de bouw moet comfortabel zitten en er moet voldoende bewegingsruimte zijn. Er is niks vervelender dan een ontblote rug als je bukt of naar boven moet rijken. De kleding van T’riffic heeft dit allemaal en is bovendien ook nog eens kleurvast, ideaal voor de bouwsector!

Uitstraling

Naast functionaliteit is uitstraling een van de belangrijkste punten als het gaat om het uitkiezen van werkkleding. De T’riffic collectie heeft een casual uitstraling en is eigen door de kleine oranje details. Alle kledingstukken van T’riffic zijn te borduren en te bedrukken. Dit zorgt voor betere herkenbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf en tegelijkertijd voor een verzorgde en professionele uitstraling.

Werkkleding is niet langer werkkleding, maar wordt steeds vaker gezien als fashion. De ouderwetse werkkleding heeft plaatsgemaakt voor een modieuze en stijlvolle look op de werkvloer. Onze stylisten hebben een stoere en fashionabel look weten te creëren met de T’riffic collectie. Bovendien is de kleding van T’riffic geschikt voor alle weersomstandigheden. In de zomer lekker luchtig werken in een worker met een polo of T-shirt terwijl je in de winter lekker warm gekleed bent door de set aan te vullen met een sweater, softshell, vest en/of jack.

werkkleding bouw door T'riffic

Pasvorm

Ieder lichaam is anders en hier de perfecte werkkleding bij vinden kan soms een uitdaging zijn. Toch is het heel belangrijk dat een werknemer zich fijn en happy voelt in zijn of haar werkkleding. Pasvorm is daarom erg belangrijk bij de zoektocht naar nieuwe kleding.  Als de kleding passend zit zullen werknemers de kleding met veel meer plezier dragen dan wanneer de kleding te groot is of bijvoorbeeld bij de vrouwen de vormen niet goed uit laat komen. Wanneer een werknemer zich prettig voelt in zijn of haar nieuwe kleding zorgt dit voor een positieve uitstraling wat meteen zorgt voor betere werkresultaten.

De collectie van T’riffic bestaat uit een mannen en een vrouwen lijn. Hierdoor is de pasvorm nog beter aangepast op het lichaam en kan iedere werknemer er modieus en stijlvol bijlopen. Deze positieve uitstraling zorgt voor een goede indruk bij uw klant en straalt tegelijkertijd vertrouwen en professionaliteit uit.

Verbondenheid

Werkkleding op de werkvloer zorgt er niet alleen voor dat de medewerkers onderling met elkaar verbonden worden, maar bovenal dat zij zich verbonden voelen met het bedrijf. Op de werkvloer is er eenheid en gelijkheid en wanneer de medewerkers op locatie zijn, fungeren zij als visitekaartje voor het bedrijf. Door de werkkleding hebben de werknemers meer een verantwoordelijkheidsgevoel en voldoen zij eerder aan de verwachtingen.

Levertijd

De gehele T’riffic collectie ligt op voorraad in Hilvarenbeek en is hierdoor snel leverbaar.

Goed voor mens

T’riffic, gemaakt door producent Schijvens Corporate Fashion, is aangesloten bij Fair Wear Foundation. Fair Wear Foundation zet zich in voor goede werkomstandigheden in de kledingindustrie en controleert onze fabrieken. We worden jaarlijks beoordeeld op onze prestaties met betrekking tot de sociale arbeidsomstandigheden in de kledingfabrieken waar T’riffic wordt geproduceerd. 100% van de productielocaties staat onder controle van deze organisatie.

Bij T’riffic werken aan de verbetering van de werkomgeving in samenwerking met de fabriek. Vanwege de goede stappen die we vanaf 2010 hebben gezet en alle verbeteringen die we hebben doorgevoerd, zijn we inmiddels Leader bij Fair Wear Foundation, dit is de hoogste categorie en we kregen een score van 97 uit 100 punten!

Goed voor milieu

Onze circulair collectie is gemaakt van gerecyclede garens. Wij hebben van onze gerecyclede garens van 50% gerecyclede katoen en 50% gerecyclede polyester een collectie geproduceerd die bestaat uit T-shirts, poloshirts, sweaters, vesten, hemden en werkbroeken. En ook hebben we jacks en softshells toegevoegd gemaakt van 100% gerecycled polyester. Met deze artikelen bespaar je ongeveer 20% CO2, 36% energie en 96% water.

Met de werkkleding van T’riffic lever jij jouw bijdrage aan een duurzamere en groene wereld.

Vind een dealer
bij jou in de buurt

T’riffic heeft een duurzame dealer familie opgebouwd verspreid door Nederland. Vul hier je locatie in voor een dealer in de buurt.

Vind een dealer