Hovenier

Werkkleding voor hoveniers

Werkkleding hovenier

Als hovenier werk je altijd buiten en met veel verschillende materialen. Gedurende het ontwerpproces is er rekening gehouden met het creëren van genoeg ruimte en zakken om werkgereedschap als een snoeischaar, duimstok en handschoenen in op te bergen. Zo grijp je tijdens het werken nergens op mis. Ook hebben we broeken met en zonder kniezakken in onze collectie. Mocht je veel op je knieën werken dan hebben we werkbroeken met kniezakken zodat je hier je kneepads in kunt stoppen en comfortabel kunt werken.

In de zomer is het lekker luchtig werken in een worker met een polo of T-shirt terwijl je in de winter lekker warm gekleed bent door de set aan te vullen met een sweater, softshell, vest en/of jack. Onze jacks, softshells en vesten hebben een langer rugpad wat erg handig is als er gebukt moet worden. Op deze manier heb je nooit last van een blote rug. Ook zijn ze waterafstotend waardoor werken in de regen geen enkel probleem meer is.

Werkkleding hovenier voor innovenier

Comfortabel

Comfortabel en soepel zijn belangrijke eigenschappen als je gaat kijken voor nieuwe werkkleding. Je draagt werkkleding het grootste gedeelte van de week en het is van groot belang dat de kleding goed zit. Er is niks vervelender dan een ontblote rug als je bukt of naar boven moet rijken. De kleding van T’riffic heeft dit allemaal en is bovendien ook nog eens kleurvast.

Uitstraling

Als ondernemer van een bedrijf heb je een bepaald beeld in je hoofd wat je wilt uitstralen op (potentiële) klanten. Werkkleding speelt hierin een belangrijke rol. Alle kledingstukken van T’riffic zijn goed te borduren en te bedrukken met het bedrijfslogo. Dit zorgt voor betere herkenbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf en tegelijkertijd voor een verzorgde en professionele uitstraling. De kleine oranje accenten zijn een mooie en opvallende toevoeging op de casual uitstraling van de collectie.

Werkkleding wordt steeds vaker gezien als fashion en niet langer als echte werkkleding. Bedrijven willen tegenwoordig een veel modieuzere en stijlvollere look op de werkvloer en dit weten ze met de collectie van T’riffic zeker te bereiken. Onze stylisten hebben namelijk gekeken naar een stoere maar tegelijkertijd ook naar een tijdloze en stijlvolle look. Dat de kleding ook bestemd is tegen alle weersomstandigheden is een belangrijke toevoeging. Of je nu in de zomer in het zonnetje staat te werken of in de winter in de stromende regen, T’riffic biedt een collectie die hier feilloos op inspeelt en de nodige bescherming biedt.

Werkkleding hovenier, temperatuurregulatie is belangrijk

Pasvorm

Werkkleding vinden die goed aansluit op ieder lichaam kan soms een flinke uitdaging zijn. Het is belangrijk dat de werknemers zich prettig en comfortabel voelt in zijn of haar werkkleding. Mocht je dus opzoek zijn naar nieuwe werkkleding en verschillende opties overwegen, kijk dan goed naar de pasvorm. Een recht model T-shirt valt bij vrouwen vaak niet zo mooi als een getailleerd T-shirt, een klein onderscheid wat een groot verschil kan maken voor de werknemer. Goed zittende kleding zorgt voor tevreden werknemers en een positieve uitstraling van uw bedrijf.

De collectie van T’riffic bestaat uit een mannen en een vrouwen lijn. Hierdoor is de pasvorm nog beter aangepast op het lichaam en kan iedere werknemer er modieus en stijlvol bijlopen.

Verbondenheid

Werkkleding op de werkvloer zorgt er niet alleen voor dat de medewerkers onderling met elkaar verbonden worden, maar bovenal dat zij zich verbonden voelen met het bedrijf. Op de werkvloer is er eenheid en gelijkheid en wanneer de medewerkers op locatie zijn, fungeren zij als visitekaartje voor het bedrijf. Door de werkkleding hebben de werknemers meer een verantwoordelijkheidsgevoel en voldoen zij eerder aan de verwachtingen.

Levertijd

De gehele T’riffic collectie ligt op voorraad in Hilvarenbeek en is hierdoor snel leverbaar.

Goed voor mens

T’riffic, gemaakt door producent Schijvens Corporate Fashion, is aangesloten bij Fair Wear Foundation. Fair Wear Foundation zet zich in voor goede werkomstandigheden in de kledingindustrie en controleert onze fabrieken. We worden jaarlijks beoordeeld op onze prestaties met betrekking tot de sociale arbeidsomstandigheden in de kledingfabrieken waar T’riffic wordt geproduceerd. 100% van de productielocaties staat onder controle van deze organisatie.

Bij T’riffic werken aan de verbetering van de werkomgeving in samenwerking met de fabriek. Vanwege de goede stappen die we vanaf 2010 hebben gezet en alle verbeteringen die we hebben doorgevoerd, zijn we inmiddels Leader bij Fair Wear Foundation, dit is de hoogste categorie en we kregen een score van 97 uit 100 punten!

Goed voor milieu

Onze circulair collectie is gemaakt van gerecyclede garens. Wij hebben van onze gerecyclede garens van 50% gerecyclede katoen en 50% gerecyclede polyester een collectie geproduceerd die bestaat uit T-shirts, poloshirts, sweaters, vesten, hemden en werkbroeken. En ook hebben we jacks en softshells toegevoegd gemaakt van 100% gerecycled polyester. Met deze artikelen bespaar je ongeveer 20% CO2, 36% energie en 96% water.

Met de werkkleding van T’riffic lever jij jouw bijdrage aan een duurzamere en groene wereld.

Vind een dealer
bij jou in de buurt

T’riffic heeft een duurzame dealer familie opgebouwd verspreid door Nederland. Vul hier je locatie in voor een dealer in de buurt.

Vind een dealer