Logistiek

Werkkleding voor in de logistieke sector

Werkkleding logistiek

In de logistieke sector is het draagcomfort erg belangrijk. Je hebt medewerkers in het magazijn aan het werk zijn, maar ook medewerkers die de hele dag in de auto zitten onderweg naar de klant. Wanneer je onderweg bent is het belangrijk dat de kleding comfortabel zit en niet gaat vervelen. De medewerkers onderweg zijn altijd te herkennen bij de klant door hun opvallende en representatieve werkkleding.

De medewerkers in het magazijn zijn vrijwel altijd in beweging en aan het sjouwen. In dit geval is het erg prettig als de kleding dan beschikt over voldoende bewegingsvrijheid. Ook hebben de polo’s grote knopen die zorgen voor een unieke en stoere uitstraling. De workers van T’riffic hebben veel zakken waardoor je je stanleymes eenvoudig op kunt bergen en hierdoor altijd bij de hand hebt. Onze jacks, softshells en vesten hebben een langer rugpad wat erg handig is als er gebukt moet worden. Op deze manier heb je nooit last van een blote rug.

Werkkleding logistiek van topkwaliteit

Comfortabel

Werkkleding, je loopt er het grootste gedeelte van de week in rond. Vandaar dat het erg belangrijk is dat je goede werkkleding hebt die comfortabel zit. Tijdens het werken heb je bewegingsvrijheid nodig en er is niks vervelenders dan een blote rug of een broek die afzakt wanneer je moet bukken.

Uitstraling

Wanneer je opzoek gaat naar nieuwe werkkleding is het belangrijk dat de kleding uitstraalt wat jij als ondernemer in je hoofd hebt zitten. Herkenbaarheid en naamsbekendheid zijn de voornaamste punten bij nieuwe werkkleding. Gelukkig zijn alle T’riffic kledingstukken eenvoudig te bedrukken of te borduren. De kleine oranje accenten zijn opvallend en vullen de casual uitstraling van de collectie mooi aan. Dit alles zorgt voor een verzorgde en professionele uitstraling van uw bedrijf.

De wereld is aan het veranderen en als er iets een grote verandering heeft doorgemaakt dan is het wel werkkleding. Werkkleding is niet langer werkkleding, maar wordt steeds vaker gezien als fashion. De ouderwetse werkkleding heeft plaatsgemaakt voor een modieuze en stijlvolle look op de werkvloer. Onze stylisten hebben een stoere en fashionabel look weten te creëren met de T’riffic collectie. Bovendien is de kleding van T’riffic geschikt voor alle weersomstandigheden. In de zomer lekker luchtig werken in een worker met een polo of T-shirt terwijl je in de winter lekker warm gekleed bent door de set aan te vullen met een sweater, softshell, vest en/of jack.

Pasvorm

Ieder lichaam is anders en hier de perfecte werkkleding bij vinden kan soms een uitdaging zijn. Toch is het heel belangrijk dat een werknemer zich fijn en happy voelt in zijn of haar werkkleding. Pasvorm is daarom erg belangrijk bij de zoektocht naar nieuwe kleding.  Als de kleding passend zit zullen werknemers de kleding met veel meer plezier dragen dan wanneer de kleding te groot is of bijvoorbeeld bij de vrouwen de vormen niet goed uit laat komen. Wanneer een werknemer zich prettig voelt in zijn of haar nieuwe kleding zorgt dit voor een positieve uitstraling wat meteen zorgt voor betere werkresultaten.

De collectie van T’riffic bestaat uit een mannen en een vrouwen lijn. Hierdoor is de pasvorm nog beter aangepast op het lichaam en kan iedere werknemer er modieus en stijlvol bijlopen. Deze positieve uitstraling zorgt voor een goede indruk bij uw klant en straalt tegelijkertijd vertrouwen en professionaliteit uit.

Verbondenheid

Werkkleding zorgt voor eenheid en verbondenheid op de werkvloer. Iedereen is gelijk en de werknemers voelen zich extra verbonden met het bedrijf. Buiten de deur zijn de werknemers het visitekaartje van de zaak en door de werkkleding creëert u meer herkenbaarheid voor uw bedrijf.

Levertijd

De gehele T’riffic collectie ligt op voorraad in Hilvarenbeek en is hierdoor snel leverbaar.

Goed voor mens

T’riffic, gemaakt door producent Schijvens Corporate Fashion, is aangesloten bij Fair Wear Foundation. Fair Wear Foundation zet zich in voor goede werkomstandigheden in de kledingindustrie en controleert onze fabrieken. We worden jaarlijks beoordeeld op onze prestaties met betrekking tot de sociale arbeidsomstandigheden in de kledingfabrieken waar T’riffic wordt geproduceerd. 100% van de productielocaties staat onder controle van deze organisatie.

Bij T’riffic werken aan de verbetering van de werkomgeving in samenwerking met de fabriek. Vanwege de goede stappen die we vanaf 2010 hebben gezet en alle verbeteringen die we hebben doorgevoerd, zijn we inmiddels Leader bij Fair Wear Foundation, dit is de hoogste categorie en we kregen een score van 97 uit 100 punten!

Goed voor milieu

Onze circulair collectie is gemaakt van gerecyclede garens. Wij hebben van onze gerecyclede garens van 50% gerecyclede katoen en 50% gerecyclede polyester een collectie geproduceerd die bestaat uit T-shirts, poloshirts, sweaters, vesten, hemden en werkbroeken. En ook hebben we jacks en softshells toegevoegd gemaakt van 100% gerecycled polyester. Met deze artikelen bespaar je ongeveer 20% CO2, 36% energie en 96% water.

Met de werkkleding van T’riffic lever jij jouw bijdrage aan een duurzamere en groene wereld.

Vind een dealer
bij jou in de buurt

T’riffic heeft een duurzame dealer familie opgebouwd verspreid door Nederland. Vul hier je locatie in voor een dealer in de buurt.

Vind een dealer